Japan 2011 (Okinawa, Kjushu, Hokkaido)

Ahoj přátelé a kamarádi,
Po 3 letech jsme se opět vrátili do “země vycházejícího slunce”. Tentokráte jsme navštívili: Okinawu, Kjushu a Hokkaido, tedy trošku netradičně cestovali 3 týdny po neturistických destinacích.
Po Japonsku jsme letěli celkem 4x, uletěli 3.767 km, ve vzduchu byli 515 min, tj. cca 8,5 hod., vlakem jsme jeli celkem 23x, ujeli 2.206 km, ve vlaku strávili 1.652 min, tj. cca 27,5 hod., k tomu taxíky a lokální spoje (metro, busy atp.) ….., jo a také jsme chodili pořád pěšky .
Pokud máte zájem opět procestovat kus této země společně s námi, udělejte si trošku času a v klidu se kochejte fotografiemi :).

Najdete je na našem foto-webu, v albu Japonsko_2011

(Pokud použijete plné rozlišení, v automatické prezentaci, vyhraďte si zhruba 40 minut 🙂 )
(foto-kritiku, komentáře jen uvítáme, stále je co zlepšovat 🙂 )

 

Dále bychom Vám také rádi oznámili malou změnu, pro kterou jsme se právě delší čas odmlčeli. Touto novinkou je změna naší adresy, tedy přemístění našich maličkostí mimo Prahu. Od začátku března nás nově najdete na adrese: Javorník 73, Čtyřkoly. Telefony ani další spojení na nás se nemění.

Takže hezké kochání přeje
team DaPaE

Licence Creative Commons

Fotografie a meterial umisteny na www.soukupovi.eu, jejimz autorem jsou Daniel & Petra Soukupovi,
podleha licenci Creative Commons Uvedte autora-Neuzivejte dilo komercne-Nezasahujte do dila 3.0 Unported . Vytvoreno na zaklade tohoto dila: www.soukupovi.eu